Recension 10Bet – Spelbolag med svensk licens

2013 öppnade 10Bet portarna för omvärlden och de har snabbt blivit en populär bookie – och visst är det välförtjänt. Orsakerna är flera, kanske främst för att de accepterar insatser en bra bit över de flesta andra konkurrenterna.

OBS! DEN HÄR RECENSIONEN ÄR INTE LÄNGRE UPPDATERAD.

Mobilversion? Ja.
Stänga spel? Ja.
Livestreamad sport? Nej.
Sidan helt på svenska? Ja.
Bonus: Unik: 100% upp till 1 000 kr
Omsättningskrav? Ja, 5x. Lägsta odds 1,60
Svensk support? Under perioder.
Dygnet runt? På engelska.

Gratis är gott – effektiva insättningar och uttag

Insättningar: Nordea Solo Sweden, Kredit-/debetkort/VISA, Skrill, Neteller, banköverföring, Webmoney, Paysafecard, ecoPayz

Uttag: Kredit-/debetkort/VISA, Skrill, Neteller, banköverföring, Webmoney, ecoPayz

Det är effektivt, avgiftsfritt och säkert att ta sätta in till och ta ut pengar från spelkontot hos 10Bet. Uppgifterna tillhandahålls utan att tredje part får ta del av dessa och alternativen är en hel del, som läses ovan. Dock färre för att ta ut, än sätta in, men alltjämt tillräckliga. Inte mycket att anmärka i övrigt.

Acceptabla limits

Spelar du med stora insatser?

Då måste du spela hos 10Bet. De flesta aktörer på spelmarknaden brukar inte acceptera insatser modellerna större, men hos 10Bet accepteras insatser upp till £100 000 på utvalda spel och rent allmänt brukar man också tillåta stora investeringar, vilket kan vara den största orsaken till varför de vuxit så explosionsartat sedan starten 2013.

100% bonus

10Bets ordinarie bonus är på 50% extra upp till 2 000 kronor, men nu får ni istället 100% extra på den första insättningen upp till 1 000 kr. En mindre summa, fast också klart mindre risk eftersom så pass lite behöver investeras för att spelrullen ska bli av betydande storlek.

Bonusen behöver dessutom bara omsättas 5x innan möjligt uttag.

OBS! DEN HÄR BONUSEN HAR UPPHÖRT ATT GÄLLA.

Virtuella sporter – en liten kloss i det stora utbudet

Välj och vraka bland tonvis av spelobjekt, flera sporter och även andra typer av speciella marknader. Utbudet är stort hos 10Bet – bland annat erbjuder de spel på den asiatiska marknaden och där brukar det dukas upp mycket fina odds.

Klassiska tidsdödaren, den virtuella marknaden, erbjuds det spel på; fotbollsmatcher, greyhound- och hästlopp. Det är inte så att man skickar in halva spelkassan på spel där, men det är fortfarande underhållande och kan vara skoj att slussa in några polletter från och till.

Betyg 10Bet

10Bet – 8,4

Design och funktion: 8,5
Utbud: 9,0
Hur höga odds: 9,0
Support: 7,0

Positivt:
Acceptabla limits – upp till £100 000
Brett utbud
Unik bonus – via oss

Negativt:
Begränsad tillgång på svensk support, endast via chatt under vissa timmar